Sök:
Rocker 3+ De´Vito Röd Mini BMX

Rocker 3+ De´Vito Röd Mini BMX

Rocker+ utgåvan kommer med en förbättrad framgaffel, som med sitt kortare avstånd mellan hjul och ram gör foot jams långt enklare än på de tidigare modellerna. Ramen har fått en sned sadelklemma och micro drop outs, som är med till att ge Rocker+ en långt mer genomförd och clean look.
Rocker 3 har varit under kniven för en solid reduktion i vikt, på ett helt kilo sammanliknat med Rocker 2. Den mest hårdpumpade Rocker Mini BMX till detta datum, och också den mest hållbara. Byggd till högre hastigheter och större tricks. Rocker 3 har ett 9-tands drivhjul och ett 28-tands draghjul.
Den höga gearingen ger möjlighet för höga hastigheter och därmed mycket högre airs. Med högre airs följer naturligvis större slitage. Därför kommer Rocker 3 med den uppgraderade 3-delade kranken som tål långt hårdare körning. En kortare bakände gör spinning en hel del lättare och med adderingen av Street Pro däcken ger Rocker 3 dig mer självsäkerhet till att göra större tricks. Levereras med förseglade precisions kullager för lägre rullmotstånd.
Viktreducerad hi-tensile stålram
10" x 28" styre utan gänga. (Kan lätt användas av vuxna)
Fullsize BMX pedaler i plast med färgmatchande kraton gummigrepp
3-delad krank i smitt stål
28/9 gearing (upp till 32 km/t)
Förseglade stängda kullager
Tjockt vadderad sadel
3-delat hjul med patenterat Rocker bakhjulsnav i stål
Breda 10" gummilufthjul med mönster
Krom / färgad KMC kedja
Notera: Cykeln levereras 80% monterad, alla delar ska efterspännas innan cykeln tas i användning.

Antal i lager: 1

3 099:-